Wie ben ik?

Mijn naam is Vanessa De Potter. Ik ben de echtgenote van een super lieve (geduldige!!) man en moeder van een fantastische dochter van 4jaar en zoontje van 2 maanden oud.

Al van kinds af aan ben ik helemaal gek op Bijbels, schriftjes en papierwaren. Elke Bijbelvertaling moest en zou ik hebben. Kwam er een kreuk in mijn Bijbel, lievelingsboek of dagboek, dan moest ik gewoon een nieuwe hebben want kreuken dat kon echt niet! (Wat ben ik toch veranderd door de jaren heen!) 

In maart 2016 liet mijn jongste zusje haar Bijbel zien. Wat een shock was dat!! Ze had tekeningen in haar Bijbel gemaakt!   Zij was dus beginnen Biblejournalen. Mijn eerste reactie was niet erg positief. (Schaamrood op de wangen als ik eraan terug denk!)

In december 2016 kwam ik iemand tegen die het boek ‘Wreck this journal’ aan het ‘wrecken’ was.Dat zag er zo leuk uit dat ik dit gewoon moest hebben. Ik ben er als een gek ingevlogen. 

Kleuren, scheuren, doorprikken, doorgeven,… Het boek zag er na 2 weken ‘wrecken’ eigenlijk leuker uit dan wanneer ik het mooi zonder kreuken in de kast had laten staan.Ik nam het overal mee naartoe.  Dus ook naar het oudejaarsavondfeest bij mijn oudste zus thuis.

Ik liet mijn ‘Wreck this journal’ rondgaan en daar was mijn jongste zusje weer.

Heel nuchter zei ze: “Biblejournalen zou toch echt iets voor u zijn!”

Niet veel later besefte ik dat wat ik met het boek ‘wreck this journal’ deed eigenlijk betekenisloos en leeg was.

Ik heb op 3 januari een Schrijfbijbel besteld en ben de volgende dag heel voorzichtig (met bevende handen) beginnen Biblejournalen. Ik had onmiddellijk de smaak te pakken. Samen met mijn zusje deed ik mee aan een Biblejournaling Challenge.We deelden wat we gemaakt hadden en groeiden samen dichter naar de Heer en naar elkaar!

Nu zijn we 1 jaar verder en blijkt het een enorme zoektocht te zijn om de juiste materialen te vinden hier in het kleine België. Dus heb ik besloten om met mijn eigen Biblejournaling webshop te beginnen.

Na veel gebed, zwoegen, foto’s maken, contacten leggen en ook hindernissen nemen is het dan eindelijk zover.

De webshop kan van start!

Ook wil ik graag workshops gaan geven. 

Moesten jullie interesse hebben voor een workshop, bij mij thuis of liever bij u thuis, aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier.

 

Hopelijk wordt Biblejournaling ook jullie passie!

© 2017 - 2021 www.journaling.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel